Volumetre digitale pentru filtre de apa


Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Volumetre digitale pentru filtre de apa

Volumetre digitale pentru filtre de apa

 

Aici vei gasi volumetre digitale pentru filtre de apa, responsabile cu avertizarea atingerii volumului de apa prestabilit, astfel incat sa iti regularizezi fluxul de apa si sa iti pastrezi apa din locuinta curata si sigura pentru consum.

 

Monitoarele se monteaza intre robinetul de apa de la furnizor si sistemul de filtrare, iar inaintea dispozitivului iti recomandam sa montezi un prefiltru grosier de 20 de microni, pentru a elimina riscul de blocare al senzorului cu particule de nisip, rugina si alte sedimente. Acest dispozitiv ajuta la masurarea apei dispensate si la monitorizarea eficientei si integritatii filtrului, pentu a-i asigura functionalitatea la capacitate maxima.

 

Debitul de apa este masurat pentru a evalua cata apa este disponibila intr-un moment dat, dar si ce cantitate de apa curge printr-un sistem. Un debit de apa constant si consistent este esential pentru a dezinfecta in mod eficient apa, mai ales in cazul sistemelor de filtrare cu osmoza inversa. 

Toate volumetrele din oferta www.bei-apa.ro sunt realizate din cele mai bune materiale, pentru a garanta o functionare constanta si eficienta.

 

Filtrele combina o placa de baza cu microprocesoare si o turbina pentru a furniza masuratori eficiente si pentru a controla fluxul si volumul apei.

 

Instructiuni de folosire a volumetrelor pentru filtre de apa

 

Volumetrele din oferta noastra sunt extrem de usor de folosit si nu necesita operatiuni complicate. Pentru a instala bateria, trebuie doar sa dai la o parte capacelul, sa plasezi doua baterii alcaline AAA si apoi sa pui capacul la loc. Ca sa setezi capacitatea si timpul, tine apasat butonul de display, apasa butonul de reset, iar apoi da drumul ambelor butoane. Volumetrul va intra in procedura de setare, iar afisajul se va aprinde si stinge constant pentru a te atentiona ca procedura de atentionare este in desfasurare.

 

Pentru setarea capacitatii trebuie sa apesi butonul de display, iar secventa este -500-1000...99500-OFF, apoi apasa butonul de reset pentru a salva capacitatea dorita. Mai departe, va trebui sa accesezi sectiunea de timing, apasand butonul de display. Aici secventa este 0-30-60-90...690-720-0-30OFF. Apasa reset pentru a salva, iar procedura de setare este completa.

 

In ce priveste operarea, volumetrul va fi pornit in mod automat in momentul in care apa va curge prin senzor si se va opri automat daca nu curge apa timp de 10 secunde. Volumetrul este dotat si cu o alarma care te anunta cand debitul este sub o anumita valoare, sau timingul este mai mic de 7 zile, scotand un sunet o singura data si apoi un flash de lumina. Acestea te anunta ca este momentul sa schimbi cartusul. Cand capacitatea ajunge la zero litri sau timingul la zero zile, alarma va scoate doua sunete, iar display-ul va face un flash intermitent. De asemenea, alarma te anunta si cand este momentul sa schimbi bateria, scotand doua sunete. Datele vor fi retinute in memorie atunci cand bateria se consuma, dar si cand este scoasa, astfel ca nu vei pierde informatiile stocate pana in acel moment.

 

Pe www.bei-apa.ro, iti garantam cele mai calitative volumetre de pe piata, testate in nenumarate randuri pentru a le garanta functionalitatea.