Suport clienti: 📞 0727.237.237

Whatsapp: 0727.237.237

Termeni si conditii

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor Termeni si Conditii.

Folosirea site-ului bei-apa.ro si a subdomeniilor sale, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe magazinul online, implica acceptarea in integralitate a Termenilor si Conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. 

1. TERMENI SI DEFINITII

Bei-Apa.ro:  este denumirea comerciala a S.C. THE FOG LIGHTHOUSE S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Bd. Natiunile Unite nr.1, bl.108A, et.5, birou C5, sector 5, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/2819/2016, cod unic de inregistrare fiscala RO35713600. Capital social subscris varsat este de 135.000 lei.

Bunuri si Servicii: orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie: actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Client: persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Bei-Apa.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Bei-Apa.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Comentariu: apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Cont: sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Contract: reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut: 

a) toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

b) continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

c) orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

d) informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

e) informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

f) date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Cumparator: persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Document: prezentele Termene si Conditii.

Furnizor: Persoana juridica/fizica autorizata care se are rol de intermediar intre Producator si Vanzator;

Intrebare: formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Newsletter: mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Nickname: pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Produs: orice bun oferit spre vanzare pe Site.

Producator: persoana juridica/fizica care produce un Bun aflat la vanzare;

Rating: modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/ Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Raspuns: informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Review: o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Serviciu: Desfasurarea unei activitati la cererea si in favoarea Cumparatorului.

Site – domeniul www.Bei-Apa.ro si subdomeniile acestuia.

Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Taxa de timbru verde: valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Tranzactie: incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Bei-Apa.ro, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Utilizator: orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Vanzator: Bei-Apa.ro.

Wish List: pagina web din „Contul meu” in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi („cosul meu”).

Listele pot fi:

a) Publice: orice Client/Cumparator/Utilizator poate vizualiza Lista Cumparatorului/Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter si Google+) sau daca acceseaza profilul public al Cumparatorului/Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.

b) Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca si publice oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii. Suma achitata se va modifica corespunzator.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate la showroom-urile si punctele de livrare Bei-Apa.ro preturile si rezervarile Bunurilor si/sau Serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Cumparator.

2.6. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Vanzatorul furnizeaza produsele si serviciile care fac obiectul acestor Termeni si Conditii. 

3.2. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate, Bei-Apa.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Bei-Apa.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Bei-Apa.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.3. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.4. Bei-Apa.ro isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.5. Bei-Apa.ro poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Bei-Apa.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.6. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

3.7. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii Bei-Apa.ro.

3.8. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane bancare. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.9 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.10. Bei-Apa.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

3.11. Bei-Apa.ro nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul sau materialele.

3.12. Site-ul, informatiile si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”.

3.13. Vanzatorul nu va fi facut responsabil si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, sau materialele de pe Site.

3.14. Vanzatorul nu va fi facuta responsabil pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

3.15. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se poate solicita redactarea si publicarea pe Site a unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

4. COMANDA, PLATA, FACTURA

4.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

4.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

4.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

4.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

4.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului/Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

4.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Bei-Apa.ro, in cazul platii online;

4.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

4.4.4. constatarea intervenirii unei erori incluzand dar nelimitandu-se la pret sau la disponibilitatea produsului/serviciului;

4.4.5. reevaluarea conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului concretizata prin limitarea sau interzicerea accesului la Produsele si Serviciile oferite de catre Vanzator.

4.5. Disponibilitatea unui Bun va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:

4.5.1. “in stoc magazin” – avem mai mult de 3 bucati in stocul Bei-Apa.ro

4.5.2. “stoc limitat” – avem mai putin de 3 bucati in stocul Bei-Apa.ro

4.5.3. “precomanda” – Bunul nu este disponibil in stocul Bei-Apa.ro si pentru moment nu avem informatii despre disponibilitatea acestuia in stocul Furnizorului/Producatorului. Dar, daca inregistrezi o Comanda pentru un Bun care are in dreptul lui “precomanda”, unul dintre consultantii nostri de vanzari va verifica disponibilitatea produsului in stocul Furnizorului/Producatorului si te va contacta ca sa iti comunice disponibilitatea Bunului.

4.5.4. “stoc epuizat” – Toate produsele aflate in stoc au fost vandute.

4.6. Plata Bunurilor si/sau Serviciilor se poate face prin urmatoarele metode:

4.6.1. online prin card bancar pentru comenzi mai mari de 100 lei fara TVA (tranzactie efectuata si securizata de catre Netopia Mobilpay sau PayLike);

4.6.2. in numerar (cash) la sediul Vanzatorului (in limita prevederilor legale in vigoare referitoare la incasarile cu numerar);

4.6.3. prin transfer bancar folosind internet banking;

4.6.4. prin depunere de numerar la orice agentie/sucursala a bancii unde vanzatorul are cont bancar deschis;

4.6.5. in sistem ramburs (plata in numerar la curier la livrare);

4.6.6. in rate, cu card de credit si/sau debit daca institutia bancara ofera aceasta facilitate (serviciu oferit si securizat de Splitit).

4.7. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.bei-apa.ro sunt exprimate in Lei si includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

4.8. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

4.9. Vanzatorul are optiunea de a transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Bei-Apa.ro precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, fie pe format tiparit, fie in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

4.10. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

4.11. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Bei-Apa.ro, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

4.12. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Bei-Apa.ro in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

4.13. In cazul in care Clientul/Cumparatorul intarzie plata Produselor/Serviciilor in termenul prevazut in factura emisa de catre Vanzator, Clientul/Cumparatorul este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata. Cuantumul penalitatilor poate depasi cuantumul debitului principal.

5. LIVRAREA BUNURILOR

5.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat rapid catre Cumparator sau in showroom-ul Bei-Apa.ro, conform optiunii Clientului.

5.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

5.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

5.4. Livrarea produselor va fi gratuita in toate orasele tarii pentru comenzile care depasesc valoarea de 400 RON (cu TVA). De asemenea, beneficiaza de transport gratuit produsele care au aceasta specificatie pe pagina de prezentare.

5.5. In cazul comenzilor livrate in afara oraselor, pe langa tariful perceput de Bei-Apa.ro pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare suplimentar platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

5.6. In cazul in care Cumparatorul nu este gasit la adresa mentionata in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, Cumparatorul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

5.7. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Bei-Apa.ro. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa fata de adresa de livrare.

5.8.Unde este posibil, livrarea se va face la intrarea in bloc/curte. Produsele nu sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

5.9. In anumite orase, la cererea expresa a Cleintului/Cumparatorului, este posibila livrarea si sambata.

5.10. Daca Produsul a fost avariat in timpul transportului, Clientul/Cumparatorul va incheia un proces-verbal cu curierul prin care se vor descrie detaliat daunele provocate Produsului pe durata transportului precum si faptul ca acestea cauzeaza refuzul de primire.

5.11. Costul livrarii este influentat de greutatea coletului precum si de distanta, dupa cum urmeaza:

a. Costul livrarii in Bucuresti si Zona Metropolitana (pana la Soseaua de Centura) este de 15 lei (TVA inclus).

b. Costul livrarii este de 19 Lei (TVA inclus) / colet in orice oras din Romania pentru coletele cu o greutate pana in 1 kg.

c. Costul livrarii este de 24 Lei (TVA inclus)/colet in orice oras din Romania pentru coletele cu o greutate pana in 4 kg exclusiv.

d. Costul livrarii este de 27 Lei ( TVA inclus)/colet in orice oras din Romania pentru coletele cu o greutate peste 4 kg inclusiv.

e. Pentru localitatile in care Curierul solicita plata de kilometri suplimentari, Clientul/Cumparatorul va fi instiintat cu privire la acest cost si, daca il accepta, Comanda va fi trimisa. Refuzul Clientului/Cumparatorului de a accepta costul suplimentar solicitat de catre Curier, va conduce la anularea comenzii.

6. RETRAGEREA CONSUMATORULUI DIN CONTRACT 

6.1. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,

6.2. Dreptul de retragere din contract al consumatorului se aplica in cazul:

a) vanzarii unui produs de serie;

b) furnizarii unui serviciu care a nu a fost inca prestat.

6.3. Consumatorul nu beneficiaza de dreptul de retragere din contract atunci cand:

a) Consumatorul a comandat un produs particularizat (executat dupa specificatiile ori nevoile particulare ale acestuia sau a unui produs distinct personalizat);

b) Serviciul a fost prestat, cu acordul consumatorului, inainte de expirarea termenului de 14 zile lucratoare in care acesta putea sa ceara retragerea din contract;

c) Produsele au fost ridicate de catre Consumator sau un imputernicit al acestuia de la sediul nostru si pentru care a fost facuta proba;

d) Produsele care au fost probate sau puse in functiune de catre Vanzator sau un colaborator al acestuia, direct la sediul/domiciliul Cumparatorului.

e) Produsele sunt deteriorate, uzate, defecte (cartuse filtrante si medii filtrante folosite).

f) Produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator;

g) Produsele au fost utilizate defectuos sau in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/vandute;

h) Produsele au fost montate gresit;

i) Produsele au suferit socuri mecanice, termice, electrice sau de orice natura, inclusiv dar fara a se limita la: lovituri, ciobiri, zgarieturi, etc.;

j) Produsele au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de instalare/montare;

k) Produsele prezinta modificari fizice;

l) Produsele prezinta urme de uzura.

6.4. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, va trimite un email in acest sens la adresa comenzi@bei-apa.ro.

6.5. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze Produsul cumparat ambalat corespunzator pentru transport, cu toate documentele si accesoriile precum si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv si fara ca oricare din cele mentionate anterior sa prezinte urme de deteriorare sau uzura, clientul suportand si cheltuielile de expediere a acestora catre Vanzator.

6.6. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 (treizeci) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

6.6.1. pentru Comenzile achitate cu card online: prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

6.6.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/Card bancar: prin virament bancar;

6.6.3. pentru Comenzile achitate prin card credit in rate: restituirea ratelor achitate in contul din care a fost efectuata plata .

6.7. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute.

6.8. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va initia returnarea in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6.9. Produsul trebuie returnat impreuna cu toate accesoriile  si piesele primite certificatul de garantie si o copie a facturii.

Toate acestea trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului. 

6.10. Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.

6.11. In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse identice, un singur produs desigilat se accepta ca retur, restul cantitatii trebuie sa fie sigilata.

6.12. Expeditia returului se va realiza cu aceeasi companie de curierat cu care s-a realizat si livrarea produselor ce urmeaza a fi returnate. Alternativ, Clientul/Cumparatorul va putea sa aduca personal produsul defect la sediul Vanzatorului, cu programare prealabila.

6.13. Cumparatorul este responsabil in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din utilizarea sau manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, Cumparatorul  trebuie sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.

6.14. In cazul sistemelor de filtrare care au fost puse in functiune si a trecut apa prin ele nu mai pot fi vandute ca noi, returnarea banilor catre Cumparator se va face dupa scaderea costul cartuselor filtrante, a mediilor filtrante, a costului de dezinfectie/curatare si altor costuri de aducere la starea initiala precum si pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. Acest decizie va fi comunicata in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.

7. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata dupa achitarea integrala a acestora.

8. GARANTII

8.1. Toate Bunurile comercializate de catre Bei-Apa.ro, cu exceptia Bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Consumatorii (persoane fizice) beneficiaza de 2 (doi) ani garantie.

8.2. In cazul Bunurilor vandute si livrate de Bei-Apa.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de Producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Vanzator.

8.3. Pentru Bunurile din Comanda care beneficiaza de garantie in baza certificatelor de garantie emise de catre Vanzator, Bei-Apa.ro are optiunea de transmite Cumparatorului aceste certificate de garantie fie in format electronic, prin adaugarea certificatului de garantie aferent Bunului in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau de client sau in format tiparit.

8.4. Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau de pe www.bei-apa.ro, va detine o evidenta a certificatelor de garantie emise de Bei-Apa.ro, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

8.5. In cazul certificatelor de garantie emise de Producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de Producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

8.6. Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa sesizari@Bei-Apa.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

8.7. In cazul Bunurilor resigilate, certificatul de garantie este emis de catre Bei-Apa.ro, iar garantia poate sa acopere o perioada diferita fata de perioada de garantie a aceluiasi Bun nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie pentru fiecare Bun resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui Bun resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele sigilate si beneficiaza de aceleasi servicii daca nu este stipulat altfel in pagina produsului.

8.8. Pentru toate certificatele de garantie emise de catre Bei-Apa.ro, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie expediat la sediul Vanzatorului, insotit de o copie dupa factura care atesta cumpararea acestuia precum si de Certificatul de Garantie in original, daca Cumparatorul a primit unul in format tiparit.

8.9. Transportul produselor catre sediul Bei-Apa.ro si inapoi catre Cumparator se va face doar prin curierat rapid. Costul de transport va fi suportat de catre Cumparator.

8.10. Perioada de garantie a produsului se va prelungi cu perioada in care produsul a stat in service pentru interventie.

8.11. Vanzatorul este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca:

a) produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator;

b) au fost utilizate defectuos sau in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/vandute;

c) au fost montate gresit;

e) au suferit socuri mecanice, termice, electrice sau de orice natura, inclusiv dar fara a se limita la: lovituri, ciobiri, zgarieturi, etc.;

f) au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare;

g) prezinta modificari fizice.

8.12. Garantia Produselor se ofera doar pentru defecte de fabricatie.

8.13. Garantia Produselor este anulata in cazul in care nu se utilizeaza consumabile originale.

8.14. Orice interventie neautorizata asupra echipamentelor, conduce la pierderea garantiei.

8.15. Garantia este oferita doar pentru sisteme complete nu si pentru consumabile, filtre de schimb, medii de filtrare. Toate cele mai sus mentionate sunt considerate consumabile si au o anumita durata de viata conform cu specificatiile fiecaruia. Aceste consumabile, in mod obiectiv, nu pot fi garantate pentru o anumita perioada de timp.

8.16. Cumparatorul este obligat sa notifica Vanzatorului defectul constatat in perioada de garantie in cel mult 10 zile de la data constatarii.

8.17. Vanzatorul este obligat sa remedieze gratuit Produsul defect in perioada de garantie in cel mult 30 (treizeci) de zile de la data intrarii acestuia in service.

8.18. Daca Produsul nu poate fi reparat, Vanzatorul este obligat sa inlocuiasca produsul cu unul nou. Produsul nou va beneficia de restul perioadei de garantie, calculat de la data livrarii primului Produs. Daca Vanzatorul nu are in stoc acel produs Vanzatorul are dreptul sa opteze intre a inlocui produsul cu unul similar ca functionalitati si valoare sau a produce (in cazul Produselor proprii) sau comanda la Furnizor/Producator unul identic cu Produsul inlocuit.

9. SECURITATE

9.1. „Bei-Apa.ro” utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si/sau audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

9.2. Serverele pe care Site-urile sunt gazduite sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punctul de vedere al securitatii.

9.3. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia „Bei-Apa.ro” este, periodic, analizata din punctul de vedere al securitatii.

9.4. Bei-Apa.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului care stau la baza functionarii site-ului si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea Bei-Apa.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

9.5. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

9.6. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

9.7. Utilizatorul va instiinta imediat pe Vanzator referitor la pierderea parolei sau la aparitia eventualelor semne de activitate neautorizata sub numele sau de utilizator.

10. CONFIDENTIALITATE

10.1. Bei-Apa.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati.

10.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

10.3. Politica de Confidentialitate este detaliata in Site la pagina: https://www.bei-apa.ro/politica-de-confidentialitate.

11. PUBLICITATE

11.1. Newsletterele Bei-Apa.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Bei-Apa.ro. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

11.2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

11.2.1. prin contactarea Bei-Apa.ro in acest sens.

11.2.2. prin modificarea setarilor din Contul de client la sectiunea “Abonarile mele”.

11.2.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

11.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

12. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

13. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

13.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Bei-Apa.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

13.2. Clientului/Cumparatorului ii este strict interzisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Bei-Apa.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Bei-Apa.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Bei-Apa.ro.

13.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Bei-Apa.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Bei-Apa.ro cu referire la acel Continut.

13.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

13.5. In cazul in care Bei-Apa.ro confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Bei-Apa.ro pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

13.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Bei-Apa.ro si/sau al angajatului/prepusului Bei-Apa.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

13.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

14. LIMITAREA RASPUNDERII

14.1. Vanzatorul nu va fi facut responsabil pentru pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive, de consecinta sau alte daune (incluzind fara limitari pierderi de profituri, de venituri sau pierderi economice similare), indiferent daca se produc prin contract, ca urmare a unui prejudiciu sau alt mod, chiar daca suntem avizati de o astfel de posibilitate, pe care Clientul/Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al:

14.1.1 indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii, cat si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare;

14.1.2. transportului Bunurilor, al intarzierii in livrare sau ca rezultat al ne livrarii acestora.

14.2. In toate situatiile in care Vanzatorul ar putea fi obligat la plata de daune, de orice natura si din orice cauza, cuantumul acestora nu va putea depasi suma incasata cu titlu de pret de la Client/Cumparator.

15. INSCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

15.1. Inscrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori, in pagina de produs. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

15.2. In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

15.3. Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

–    sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;

–    sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul;

–    sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;

–    sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

–    sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;

–     sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

–     sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;

–    sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

–     sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

15.4. Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul va adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii ce inscriu Review-uri la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli:

–    fisierele incarcate vor contine imagini si/sau videoclipuri care se refera la produsul sau serviciul pentru care se scrie Review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;

–    fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran,  a orientarii sexuale sau politice;

–    fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane;

–    fisierele incarcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri catre site-uri ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca Vanzatorul.

15.5. Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.

15.6. In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri.

15.7.  Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a sterge orice Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns pe care il considera inadecvat.

16. SESIZARI SI RECLAMATII

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie formularul de contact. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

17. FORTA MAJORA

17.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

17.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

18. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Bei-Apa.ro si Clienti/Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

19. INFORMATII PRIVIND DEEE

19.1. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat.

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

19.1.1. cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE;

19.1.2. colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin serviciul public de colectare a DEE, direct de catre Bei-Apa.ro si prin centre de colectare organizate de operatori economici autorizati pentru colectarea DEEE;

19.1.3. clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate la momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie; astfel, Bei-Apa.ro aplica politica de colectare a DEEE in sistem de preluare a echipamentelor unul la unul, conform legislatiei in vigoare, daca echipamentul predat este echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca si echipamentul nou furnizat; clientii Bei-Apa.ro pot preda DEEE echivalent la Showroom-ul Bei-Apa.ro.

20. DECLARATIE DE CONFORMITATE

20.1.Vanzatorul, in baza documentelor emise de catre producatori, declaram pe propria raspundere faptul ca produsele oferite spre vanzare pe Site nu pun in pericol sanatatea, viata, securitatea muncii si protectia mediului.

20.2. Sistemele de filtrare, subansamblurile si piesele de schimb pentru produsele comercializate de Bei-Apa.ro beneficiaza de garantie in conditiile legii romane in vigoare.

21. PUNCTE RECOMPENSA (BONUS)

21.1. Bei-Apa.ro poate sa acorde puncte recompensa (bonus) clientilor cu cont.

21.2. Punctele recompensa (bonus) se pot acorda pentru cumparaturile efectuate sau pentru contributia Clientului prin recenzii, comentarii, share-uri, etc.

21.3. Valoarea punctelor recompensa (bonus) este cea afisata in contul clientului.

21.4. Punctele recompensa (bonus) pot fi folosite doar pe site-ul bei-apa.ro si in limita unui an calendaristic de la data acordarii.

21.5. Bei-Apa.ro poate sa modifice valoarea punctelor recompensa (bonus), fara a afecta valoarea acordata deja clientilor pana la momentul modificarii.

21.6. Bei-Apa.ro poate sa renunte la acordarea punctelor recompensa (bonus), fara a afecta valoarea acordata deja clientilor pana la momentul renuntarii la punctele recompensa (bonus).

22. MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

22.1. Bei-Apa.ro isi rezerva dreptul:

a) de a face, unilateral, modificari si actualizari ale acestor Termeni si Conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; 

b) de a corecta orice omisiuni sau erori in afisare, oricare ar fi cauza acestora, fara a anunta in prealabil.

22.2. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

22.3. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

22.4. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Bei-Apa.ro, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Ultima actualizare la data de: 23.11.2020

Citește mai mult...