Suport clienti: 📞 0727.237.237

Whatsapp: 0727.237.237

Confidentialitate

S.C. THE FOG LIGHTHOUSE S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si „Bei-Apa.ro”, in calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului „Bei-Apa.ro”, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre tine atunci cand utilizezi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre tine se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul tau explicit cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

„Bei-Apa.ro” isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului „Bei-Apa.ro”, precum si prezenta Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, te rog sa vizitezi periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si conditiile pe care le-ai agreat sa le respecti.

Prezenta Politica de Confidentialitate este valabila si se aplica pentru toate website-urile din domeniul „Bei-Apa.ro” si pentru care S.C. THE FOG LIGHTHOUSE S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul „Bei-Apa.ro” vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv, Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Definitii

a. date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

c. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

d. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila, potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

e. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

f. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

g. destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

h. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

i. date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa email a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

j. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

„Bei-Apa.ro” poate colecta de la tine date cu caracter personal, dar numai cu acordul tau si daca ni le furnizezi voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www. „Bei-Apa.ro” cere informatii prin care vei putea fi identificat sau prin care te putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

• Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor tale.

• Pentru a livra servicii precum furnizarea de informatii noi, evenimentele sau produsele pe care le-ai cerut sau achizitionat.

• Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru tine.

• Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

„Bei-Apa.ro” colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accezi in interiorul Site-urilor, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. „Bei-Apa.ro” poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

• Pentru a imbunatati securitatea accesului.

• Pentru a imbunatati uzabilitatea si a-ti furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din Site, se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa ta de email este folosita pentru a-ti trimite un raspuns si mesajul tau este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decizi sa ne contactezi din nou. Adresa ta de email si numele furnizat intra in categoria datelor tip “business contact”, iar „Bei-Apa.ro” le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul tau.

„Bei-Apa.ro” poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:

(a) conformarea la rigorile legii;

(b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale „Bei-Apa.ro” si ale site-urilor sale web, sau

(c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

„Bei-Apa.ro” nu vinde, nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul „Bei-Apa.ro”.

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul „Bei-Apa.ro” implica:

Formularele de plata online pe care le vezi atunci cand efectuezi o tranzactie eCommerce pe unul din website-urile comerciantilor web care folosesc solutia „Bei-Apa.ro” vor trebui completate cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul „Bei-Apa.ro” in urmatoarele scopuri:

• facturarii produselor/serviciilor comandate de catre tine;

• livrarii acestora;

„Bei-Apa.ro” nu colecteaza date pentru platile online. Platile online sunt efectuate prin servicii de tip “third party” prin platformele Netopia Mobilpay, PayLike.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul tau in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

Prin continuarea tranzactiei eCommerce prin intermediul Site-ului „Bei-Apa.ro” iti exprimi expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre S.C. THE FOG LIGHTHOUSE S.R.L.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

„Bei-Apa.ro” poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

• realizarii de analize/rapoarte;

• realizarii de informari;

• publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre „Bei-Apa.ro”

Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului „Bei-Apa.ro”, website-uri care credem ca le vei gasi utile. Daca accesezi aceste linkuri, vei accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de „Bei-Apa.ro”.

Minori

„Bei-Apa.ro” nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. „Bei-Apa.ro” poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca esti minor si accesezi un Site, o poti face doar daca esti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Obligatiile tale

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca ai intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doresti sa fii informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre „Bei-Apa.ro” si care te privesc direct, te rugam sa ne contactezi.

Document actualizat la data de 16.01.2020.

Citește mai mult...