Filtre apa pentru baut si gatitPentru baut si gatit
In sectiunea filtre apa pentru baut si gatit vei gasi o selectie de filtre grupate pe mai multe categorii, astfel incat sa poti ajunge rapid la filtrul potrivit, atunci cand te hotarasti ca aceasta este cea mai buna solutie pentru apa din locuinta ta.
 
Putini dintre noi au norocul sa aiba acces la o sursa de apa curata, si, doar pentru ca apa este considerata adecvata pentru consum, nu inseamna ca este suficient de pura pentru a-ti proteja sanatatea si locuinta. Filtrarea apei este un lucru esential daca vrei sa fii mereu in control in ceea ce priveste chimicalele prezente in apa de la robinet. Daca vrei sa te asiguri ca tu si familia ta veti avea acces la apa curata, lipsita de poluanti, aici este locul unde trebuie sa cauti.
 
Pentru a-ti fi mai usor sa „rasfoiesti” filtrele pe care ti le oferim, le-am impartit in mai multe categorii, pe care le actualizam constant, in functie de produsele noi pe care aducem si le testam.
 
Astfel, te poti informa despre filtre in functie de categoria sociala in care te incadrezi.
 

Filtre de calitate

 
Daca ai un bebelus sau un copil (sau mai multi) si te preocupa sanatatea lor, vei dori sa alegi doar ce e mai bun pentru ei. De aceea, ti-am pregatit o selectie de filtre de calitate, fabricate din materiale si tehnologii despre care testele au demonstrat ca sunt compatibile cu alimentatia bebelusilor si sugarilor. Preturile sunt mai ridicate, dar marele avantaj este ca aceste sisteme de filtrare iti garanteaza ca vei oferi micutilor tai doar apa de cea mai buna calitate.
Poti beneficia de apa mai curata si daca bugetul este limitat. Filtrele de apa pentru pensionari, studenti si chiriasi reprezinta o solutie economica pentru problemele tale legate calitatea apei. Ea nu va fi la cele mai inalte standarde, dar, avand in vedere si preturile reduse, aceste sisteme ofera o filtrare destul de eficienta si un raport calitate/pret foarte bun.
 
Poti alege filtrele si in functie de locul unde vor fi montate. Daca nu iti permiti sa cedezi vreun centimetru de spatiu pe blatul din bucatarie, ai varianta filtrelor montate sub blatul de la chiuveta, care sunt ferite de priviri. In cazul in care nu doresti sa dai gauri in blat si sa faci modificari in instalatia de apa (sau locuiesti in chirie si proprietarul nu iti da voie sa faci aceste lucruri), arunca un ochi in pagina de filtre asezate pe blat. Exista si varianta filtrelor de baterie, care se monteaza foarte simplu pe robinetul de la chiuveta.
 

Filtrele grupate in functie de tehnicile de filtrare

Finetea de filtrare este un factor important de luat in calcul atunci cand iti cumperi un filtru, de aceea avem o sectiune unde vei gasi filtrele grupate in functie de tehnicile de filtrare, despre care iti vom oferi informatii in legatura cu modul de functionare, utilitatea sau problemele care pot aparea.

 
Tot in aceasta sectiune poti gasi si sisteme de filtrare specializate in alcalinizarea apei, despre care se stie cat de importanta este pentru sanatate.
 
Pe Bei-Apa.ro gasesti filtre pentru toate nevoile tale si ne bucuram ca iti putem fi de ajutor in cautarea filtrului ideal.