Suport clienti: 📞 0727.237.237

Whatsapp: 0727.237.237

Livrare

Livrarea produselor se face contra cost, prin curier rapid.

Costul livrarii este de 15 Lei (TVA inclus)/comanda in Bucuresti si judetul Ilfov.

Costul livrarii este de 19 Lei (TVA inclus)/comanda in orice oras din Romania pentru coletele cu o greutate mai mica de 1 kg.

Costul livrarii este de 24 Lei (TVA inclus)/comanda in orice oras din Romania pentru coletele cu o greutate intre 1 si 4 kg.

Costul livrarii este de 27 Lei (TVA inclus)/comanda in orice oras din Romania pentru coletele cu o greutate mai mare de 4 kg.

In cazul comenzilor livrate in afara oraselor, pe langa tariful perceput de Bei-Apa.ro pentru produse sau servicii, daca va fi cazul de km suplimentari, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare suplimentar platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

Comanda in valoare de peste 400 lei (cu TVA) beneficiaza de transport gratuit, daca adresa de livrare este in orice oras din Romania. Pentru alte localitati, clientul va achita suma solicitata de catre curier in functie de kilometrii suplimentari.

Timpul de livrare este cel publicat de catre curier pe situl acestuia. De obicei, livarea se face in 24-48h de la predarea coletului catre curier.

Timpul de livrare poate fi influentat negativ de conditii meteo, perioade aglomerate (Paste, Craciun, 1 si 8 Martie, Black Friday, etc).

In cazul in care Cumparatorul nu este gasit la adresa mentionata in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, Cumparatorul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Prezentul document a fost actualizat la data de 28.01.2020.