Dispozitive de masuraDispozitive de masura

Dispozitive de masura

 

pH metre

 

Mentinerea pH-ului apei filtrate in limite bune pentru sanatate este important, deoarece apa alcalina are numeroase proprietati benefice. Aceasta ajuta organismul sa se rehidrateze mai rapid decat apa normala, stimuleaza imunitatea, mentine oasele sanatoase datorita mineralelor (calciu si magneziu) si neutralizeaza aciditatea din organism prin scaderea continutului acid in exces din stomac si tractul gastro-intestinal. Monitorizarea valorilor pH-ului se efectueaza cu ajutorul unui pH metru. Acestea functioneaza asemenea unui voltmetru, folosind diferenta de voltaj pentru a deduce diferenta de pH. In categoria dedicata vei afla mai multe despre componente, mod de functionare, procesul de calibrare si sfaturi despre mentenanta.

 

TDS metre

 

Aparatele TDS (Total Dissolved Solids – Totalul Solidelor Dizolvate) reprezinta singura modalitate prin care poti afla daca membrana de osmoza inversa a sistemului tau de filtrare functioneaza la capacitate maxima. Motivul? In cazul in care procentul de eliminare a solidelor ajunge sub 80%, membrana trebuie inlocuita. Pe scurt, totalul solidelor dizolvate este greutatea totala a mineralelor, sarurilor si metalelor dizolvate intr-un volum de apa. Sunt exprimate in miligrame/litru sau parti/milion si pot ajunge in apa de la robinetul tau din statiile de tratare sau din tevile care transporta apa in locuinta ta. Solidele dizolvate schimba gustul apei si ameninta sanatatea, deoarece, cu cat este mai mare gradul de solide dizolvate din apa, cu atat creste riscul aparitiei contaminantilor care pot afecta sanatatea ta, impiedicand absorbtia moleculelor de apa la nivel celular. Cu cat gradul de solide este mai mic, cu atat corpul tau va fi mai eficient hidratat. Vei afla cum se instaleaza, foloseste si calibreaza un TDS metru, sfaturi despre mentenanta, dar si diverse metode de eliminare a solidelor dizolvate din apa.

 

Teste pentru analiza apei

 

In aceasta categorie vei gasi teste de diferite tipuri prin care poti verifica apa la tine acasa, fara vizite in laboratoare de specialitate. Este extrem de important sa testezi apei din locuinta, pentru a sti tot timpul ce contaminanti se afla in ea si pentru a proteja sanatatea ta si a familiei tale. Testele din oferta noastra pot detecta zeci de substante daunatoare, chiar si cand acestea sunt la concentratii foarte mici. Iti vom spune toate informatiile legate de tipurile de substante pentru care este bine sa testezi, tipurile de teste disponibile si modul de aplicare, dar si frecventa cu care trebuie efectuate aceste teste.

 

Volumetre digitale pentru filtre de apa

 

Este sectiunea unde vei gasi volumetre digitale pentru filtre de apa. Acestea te avertizeaza cand atingi volumul de apa prestabilit, si iti permit sa regularizezi fluxul de apa si sa iti pastrezi apa din locuinta curata si sigura pentru consum. Debitul de apa este masurat pentru a evalua cata apa este disponibila intr-un moment dat, dar si ce cantitate de apa curge printr-un sistem. Un debit de apa constant si consistent este esential pentru a dezinfecta in mod eficient apa, mai ales in cazul sistemelor de filtrare cu osmoza inversa. Volumetrele ajuta la masurarea apei dispensate si la monitorizarea eficientei si integritatii filtrului, pentu a-i asigura functionalitatea la capacitate maxima.

 

In oferta www.bei-apa.ro vei gasi toate testele de care ai nevoie in locuinta ta, testate si verificate pentru a le garanta functionalitatea deplina.