Suport clienti: 📞 0727.237.237
  Whatsapp: 0727.237.237
cum-s-a-nascut-firma-the-fog-lighthouse

Cum s-a nascut firma The Fog Lighthouse

Cum s-a nascut firma The Fog Lighthouse

Astfel cum v-am spus in postul „inaugural” al blogului, am avut nevoie de peste 2 ani de lecturi serioase (nu vorbesc de pliante sau situri comerciale, ci de studii stiintifice) pentru a intelege lucrurile importante referitoare la filtrarea apei.

Intrucat dobandisem deja baza de cunostinte necesara si pentru ca informatiile din piata filtrelor de apa sunt prea multe si prea putin credibile, m-am gandit sa scriu un articol despre cum sa iti alegi un filtru de apa.

Asa a aparut idee numelui, The Fog Lighthouse. Locul de unde iti iei informatiile corecte, complete si utile care sa te ajute sa iesi din ceata creata deliberat de catre vanzatori si producatori cu unicul scop de a vinde orice, oricui. Ma gandeam ca, daca ofer publicului larg acest indrumar, oamenii vor putea sa aleaga un filtru de apa in deplina cunostinta de cauza si, in final, sa bea o apa buna.

M-am apucat sa imi structurez ideile centrale, dar m-am oprit fiindca am realizat ca filtrul nu exista pe piata, iar informatiile lipsite de optiuni reale nu ar fi creat decat frustrare.

O sa ziceti, ba exista si filtre bune pe piata. Da, insa foarte putine, majoritatea facute in China si nu indeplinesc toate standardele mele.

Eu aveam deja un filtru facut custom de mine atat acasa, cat si la birou, insa am considerat ca nu vor fi multi capabili sa il faca, nici daca ii pun schema pe net si ofer si lista cu furnizorii de componente.

Atunci, cativa amici, fara sa se vorbeasca, au avut o idee comuna: „Fa-l in serie mica si vinde-l”.

Marea problema care aparea la orizont era pretul. Piata din Romania este mica si setata pe preturi mici. Asta ne-a facut, ca tara, sa fim tinta predilecta pentru producatorii de doi bani care fac rebuturi la preturi foarte mici.

Adevarul este ca un produs de calitate superioara include componente de calitate superioara, manopera mai costisitoare si oameni mai priceputi, cercetare, etc. Si toate astea costa bani. 

Am realizat ca filtrul de apa nu va putea sa fie ieftin si asta m-a descurajat, initial. 

Apoi, mi-am zis ca nu se poate sa fiu eu singurul nebun interesat de calitatea apei pe care o dau copilului si trebuie sa mai fie si altii care cauta un filtru bun si nu stiu ce si cum sa aleaga. 

Asa ca, mi-am luat inima in dinti si banii din pusculita si am facut firma The Fog Lighthouse SRL la sfarsit de februarie 2016. 

Insa, pentru a vinde filtrul, trebuiau operate unele modificari, atat de ordin tehnic, cat si estetic, ceea ce a implicat o noua runda de proiectare, incercare, teste de laborator, autorizari, etc.

Si asa, a inceput aventura filtrelor de apa TFL.

Bei Apa

Lasă un răspuns
back-to-top
Setări cookie box