Carcase de 10 inch


Stoc limitat
Carcasa pentru filtru Aquafilter FHPR12-B1-AQ
Stoc limitat
Carcasa pentru filtru Aquafilter FHPR12-3VS
Afisare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Carcase de 10 inch

Carcase de 10 inch

Carcasele pentru filtre de apa de 10 inch ofera multa versatilitate pentru a intampina toate nevoile tale de filtrare. Produsele din oferta www.bei-apa.ro sunt proiectate pentru apa rece si sunt destinate folosirii atat in cazul aplicatiilor rezidentiale, cat si a celor comerciale.

 

Carcasele sunt dispozitive proiectate sa gazduiasca cartusele unui sistem de filtrare a apei și sunt fabricate, in general, din plastic, pentru a oferi durabilitate, rezistenta si sanse mici de aparitie a scurgerilor neprevazute. Carcasele sunt extrem de versatile si sunt disponibile in numeroase dimensiuni, dar si cu multiple modalitati de montare.

 

Carcasele din aceasta categorie sunt compatibile cu o plaja larga de cartuse de 10 inch si sunt compuse dintr-un corp transparent sau opac cu filet interior si garnituri, ceea ce asigura o rezistenta crescuta si un risc extrem de redus de aparitie a scurgerilor. Corpul transparent permite evaluarea contaminarii cartusului, pentru a sti cand trebuie schimbat, iar capetele sunt echipate cu o siguranta care impiedica strangerea excesiva.

 

Avantaje

 

  • Carcasele din oferta noastra au fost supuse la numeroase teste de calitate, ceea ce te asigura ca vei cumpara doar produse care nu iti vor crea niciun fel de probleme.
  • Garnituri care protejeaza de scurgeri.
  • Sunt ideale atat pentru filtrele instalate la punctul de folosire (POU), cat si pentru cele instalate la punctul de intrare a apei in casa (POE). In general, carcasele de 10 inch sunt folosite pentru filtrele montate la punctul de folosire, deoarece ofera un flux mai restrans de apa.
  • Nu au nevoie de electricitate, scurgere, dar nici de ajutor specializat la instalare, fiind extrem de usor de montat.

 

Cum se curata o carcasa de sedimente

 

Daca sursa ta de apa este o fantana cu un continut ridicat de fier sau duritate in exces, sau iei apa din sursa municipala si aceasta contine cantitati mari de impuritati, curatarea pre-filtrului de sedimente impreuna cu carcasa este o modalitate foarte eficienta de a-i prelungi durata de viata. Iata ce trebuie sa faci:

 

 1. Mai intai, vei avea nevoie de un acid (ex. acid muriatic sau acid oxalic). In cazul acidului oxalic, amesteca aproximativ 60 de mililitri de pudra de acid cu aproximativ 1 litru de apa.

 2. Scoate carcasa filtrului si indeparteaza cartusul din interior.

 3. Pune deoparte garnitura.

 4. Clateste cat poti de bine carcasa, pentru a spala toate sedimentele si particulele.

 5. Clateste bine filtrul. Cu cat curatarea mecanica este mai minutioasa, cu atat va fi mai eficient amestecul de acid.

 6. Lasa la inmuiat carcasa cu cartusul in interior in solutia de acid timp de 15-20 de minute (in functie de nivelul de contaminare). Nu este nevoie sa cureti nimic prin frecare.

 7. Clateste bine ambele componente (carcasa si cartusul) cu apa normala. Asigura-te ca nu ramane nicio urma de acid.

 8. Inainte sa pui carcasa si cartusul la loc, lasa-le sa se usuce bine.

 

Sfat: poti neutraliza acidul folosind cateva lingurite de praf de copt, ca sa nu fie nevoie sa il arunci in scurgere.